Κύριο συστατικό της επιτυχίας κάθε σχολείου αποτελεί σαφώς η σκληρή και γεμάτη μεράκι δουλειά! Η αγάπη προς το παιδί λοιπόν, καθώς και η συστηματική δουλειά αποτελούν οδηγό μας στα τόσα χρόνια επιτυχημένης πορείας.

Μέσα από την εξατομικευμένη μέθοδο διδασκαλίας μας, διακρίνουμε τη διαφορετικότητα κάθε μαθητή και προσαρμόζουμε τη διαδικασία μάθησης σύμφωνα με τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες και τα δικά του ενδιαφέροντα.

Shop omega replica watch at great deals online.

Available with all kinds of Seamaster, Speedmaster, De Ville and Constellation editions, the 1:1 Swiss Omega fake watches are cheap and excellent.

Βασική μας πεποίθηση είναι πως η εύρυθμη εξέλιξη της μαθησιακής διαδικασίας δυσχεραίνεται από τον εκφοβισμό και τις απειλές και επιτυγχάνεται μόνο μέσα από ένα κλίμα αλληλοεκτίμησης και σεβασμού μεταξύ καθηγητών και μαθητών. Κάθε παιδί χρειάζεται κίνητρο για να μάθει και φυσικά έναν καθηγητή ο οποίος θα του προσφέρει το κίνητρο αυτό, θα εμπνεύσει και θα καλλιεργήσει τη φιλομάθειά του.

Μέσω της σωστής δουλειάς και της αρμονικής συνεργασίας των καταρτισμένων καθηγητών μας, καθώς επίσης και με τη χρήση της τεχνολογίας και σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας, εξασφαλίζουμε στη πλειονότητα των μαθητών μας την απόκτηση Lower(B2) στο ελάχιστο δυνατό διάστημα. Συγκεκριμένα, η απόκτηση πτυχίου Cambridge μέσα σε 5 μόλις σχολικά έτη αποτελεί εφικτό στόχο για τους περισσότερους μαθητές μας, ενώ παράλληλα προσφέρουμε ενισχυτική διδασκαλία σε όσους τη χρειάζονται. Επιπλέον, η συνεργασία με ειδικούς καθιστά την εκμάθηση των αγγλικών από παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (όπως δυσλεξία) μια φυσιολογική και ευχάριστη διαδικασία!

Τέλος, καινοτομία αποτελεί για το φροντιστήριο μας η μη διεξαγωγή θερινών μαθημάτων, η οποία όχι μόνο αποδεικνύει τη συστηματική δουλειά κατά τη διάρκεια των χειμερινών μαθημάτων, αλλά σέβεται παράλληλα και την ανάγκη των μαθητών για ξεκούραση. Φυσικά θεωρούμε αυτονόητο, παρ’ όλα αυτά, πως σε παιδιά στα οποία κρίνεται απαραίτητο, ή σε μαθητές ερχόμενους από άλλα φροντιστήρια, παρέχονται , σε περίπτωση που θεωρηθεί αναγκαίο, κάποια μαθήματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με σκοπό την ομαλή ένταξη τους στα χειμερινά τμήματα των σχολείων μας.

Η φιλοσοφία των φροντιστηρίων Σαρσώνης επομένως είναι απλή:
Αγαπάμε το παιδί, σεβόμαστε τη διαφορετικότητα του και τις ανάγκες του και δουλεύουμε με πάθος και συνέπεια, αφού αυτό έτσι και αλλιώς είναι που μας ευχαριστεί! Να "υπηρετούμε" τους μικρούς μας ήρωες, που αποτελούν το μέλλον μας,  να χαιρόμαστε με τη δική τους εξέλιξη και να αντλούμε δύναμη από  τη δική τους ικανοποίηση και τις επιτυχίες τους!